• Voor 14.00u besteld, dezelfde dag verzonden!
  • Gratis verzending vanaf €150,-
  • Topkwaliteit voor een scherpe prijs
Home » Bezorgen & Retourneren

Bezorgen & Retourneren


Bezorgen


1.1 Schoon in Kerk streeft ernaar uw bestelling binnen 2 tot 5 werkdagen na ontvangst van uw betaling te leveren. Uiterlijk zal het product binnen 14 dagen na bestelling worden geleverd. Is dit niet mogelijk (bestelling tijdelijk niet op voorraad) of is er om een andere reden vertraging, of een bestelling kan niet dan wel slechts gedeeltelijk worden uitgevoerd, dan ontvangt u binnen 14 dagen na plaatsing van uw bestelling bericht en heeft u in dat geval het recht de bestelling zonder kosten te annuleren.


1.2 Wanneer de koper een order heeft geplaatst en de levertermijn wijkt af van de in de webwinkel vermelde levertermijn, neemt Schoon in Kerk contact op met de koper. Indien de afwijkende levertermijn problemen oplevert voor de koper heeft deze het recht de overeenkomst kosteloos te laten ontbinden. Na ontbinding wordt het reeds betaalde bedrag z.s.m. en uiterlijk binnen 10 dagen door Schoon in Kerk op de rekening van de koper teruggestort. Schoon in Kerk kan niet aansprakelijk worden gesteld voor welke schade dan ook ten gevolge hiervan.

1.3 Schoon in Kerk besteedt de grootst mogelijke zorg aan de verzending van uw artikelen.

1.4 De koper dient direct na ontvangst van de bestelling de goederen te controleren op eventuele beschadigingen of fabricagefouten. Indien deze aanwezig zijn dient te koper deze schriftelijk of per e-mail info@handelsondernemingguiljam.nl binnen 1 dagen na leverdatum aan Schoon in Kerk te melden. Schoon in Kerk neemt dan contact op met de koper om de klachten naar alle redelijkheid en tevredenheid op te lossen.

1.5 Indien de koper bij aflevering niet op het door de koper opgegeven afleveradres is, ook niet bij eventuele volgende bezorgpogingen en niet reageert op een eventueel berichtje de bestelling in het depot van de betreffende Pakket- of Koeriersdienst op te halen, komt de bestelling terug naar Schoon in Kerk. Schoon in Kerk  neemt vervolgens contact op met de koper voor het opnieuw verzenden

 1.6 Mogelijke claims op externe schades door fabricagefouten of beschadigingen vervallen 1 dagen na leverdatum.

1.7 Op al onze verzendingen zijn de algemene voorwaarden van DPD en DHL van toepassing.

 

Retourneren

 

2.1 Indien er sprake is van een consumentenkoop, overeenkomstig de Wet verkopen op Afstand (artikel 1:5 BW), heeft de koper het recht (een deel van) de geleverde goederen binnen een periode van 14 werkdagen zonder opgave van reden te retourneren. Deze termijn begint op het moment dat de bestelde zaken zijn afgeleverd. Wel moet aan de onderstaande voorwaarden worden voldaan;

a) De koper Schoon in Kerk binnen de bovengenoemde termijn hiervan schriftelijk of per e-mail (info@handelsondernemingguiljam.nl)op de hoogte stelt en de betreffende bestelling binnen 30 dagen aan Schoon in Kerk retourneert.
b) de artikelen nog in originele staat van verzending zijn en voorzien van aangehechte labels en originele verpakking onbeschadigd worden geretourneerd.

2.2 U bent gehouden de te retourneren artikelen op eigen kosten te verzenden. Retourzendingen die u per post verzendt dienen voorzien te zijn van voldoende frankering. Onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden niet in ontvangst genomen en derhalve niet gecrediteerd. De retourkosten en het risico van de retourzending zijn voor rekening van de koper.

2.3 Indien voldaan wordt aan de voorwaarden genoemd in artikel 8.1 wordt het totaalbedrag van de geretourneerde goederen inclusief eventuele verzendkosten maar exclusief eventuele retourkosten door Schoon in Kerk binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending op de rekening van de koper teruggestort.

2.4  Het recht op teruggave geld niet voor maatwerk, of door Schoon in Kerk bewerkte producten op verzoek van de koper. Deze bezorgpoging is voor rekening van de koper.